RSS Feed
درباره جوابگو
on ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ساعت۲۳:۲۱

بسم الله الرحمن الرحيم

مرکز جوابگو ، با هدف جوابگویی دینی و تخصصی راه اندازی گردیده است که با بهره گیری از اساتید و فضلای حوزه و دانشگاه در ده گروه تخصصی پرسش‌های مخاطبان جواب می دهد .

مركز جوابگو با رویکرد میان رشته ای مزیتی یافته است که در درازمدت بتواند تمامی سئوالات مخاطبان را از دو جنبه عمومی مبتنی بر منابع اصیل اسلامی و جنبه تخصصی بر پایه آموزه های اسلامی جواب دهد

برای تحقق این هدف ده گروه تخصصی شکل گرفته است که هرکدام در حوزه تخصصی و دینی چوابگوی سئوال مخاطبان است این ده گروه عبارتند از :

1- قرآن و حديث ؛( علوم قرآنی ، تفسیر، علوم حدیث، تفسیر حدیث، ...)

2- اعتقادات و کلام ؛( هستی شناسی ، خداشناسی ، معرفت شناسی، راهنما شناسی و ....)

3- فقه و احكام ؛( احکام فردی ، فقه و اجتماع، فقه و فرهنگ ، فقه و اقتصاد ، فقه و سیاست و فقه و نشاط ، .... )

4- اخلاق ؛( اخلاق فردی ، اخلاق سازمانی و اداری ، اخلاق شهروندی، اخلاق سیاسی ، اخلاق و فرهنگ ، ....)

5- تاریخ  ؛( تاریخ عمومی، تاریخ پیامبران، تاریخ ائمه ع، تاریخ تمدن، تاریخ اسلام، مباحث میان رشته ای تاریخی، ....)

6- دفاعی ؛( اسلام و دفاع، جنگ و دفاع نرم، مباحث دفاع مقدس، ...)

7- سیاسی ؛(اندیشه سیاسی، دین و سیاست، احزاب و جریانات، وقایع و عبرت های سیاسی، روابط بین ملتها ...)

8- عرفان و تصوف

9- مشاوره؛( فردی، خانواده، تحصیلی، جوانان، ازدواج، آسیب شناسی، رسانه های جدید)

10- سبک زندگی و تمدن نوین اسلامی؛ ( سیره نبوی و ائمه طاهرین ع ، مباحث جدید در سبک زندگی و تمدن اسلامی ،...)

هر یک از گروه‌های ده‌گانه، متشکل از مدیر ، ناظر علمی  و تعدادی محقق می باشد.

شیوه جوابگویی به شکل  جوابگویی اینترنتی می باشد سئوالات توسط مخاطبان  در صفحه ارسال سئوال ثبت می گردد و بعد از ارجاع به کارشناسان جوابگو ، و تهیه پاسخ ، با تایید ناظر علمی گروه به فرد سئوال کننده ارسال می شود .

برای دسترسی سریع و آسان مخاطبان تلاش می شود جوابگویی پیامکی و جوابگویی زنده از طریق ارتباط ( گفتگو ) در صفحه سایت و جوابگویی زنده تلفنی که از اهداف این مرکز است راه اندازی گردد .

پیش بینی می شود در چشم انداز آینده مرکز  سئوال و جواب های منتشر شده در سایت در قالب کتاب‌ و سایر آثار مکتوب و نرم افزار  تدوین و در اختیار مخاطبان  قرار گیرد

این مرکز ؛ گسترش ابزار های ارتباطی و سرعت عمل  در جوابگویی به سئوالات مخاطبان، به هنگام بودن جواب ها ، حضور به موقع و آمادگی در عرصه  دینی و فرهنگی ،  فعالیت بیشتر در عرصه جوابگویی در فضای مجازی را مهمترین وظیفه خود می داند و برای انجام بهینه این وظایف از مخاطبان عزیز و کارشناسان خبره دانشگاه و حوزه یاری می طلبد و از دریافت هرگونه  طرح و پیشنهاد و انتقاد استقبال می‌کند.

پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام