نام بخش زمان حضور نام کاربری در مسنجر ایطاها
طاهرزاده مشاوره شنبه تا پنج شنبه از ساعت 7 الی 8:30 javabgoo3
محمد مهدی سپهر فقه و احکام شنبه تا پنج شنبه از ساعت 8:30 الی 10 javabgoo4
جعفر وفا قرآن و حدیث شنبه تا پنج شنبه از ساعت 10 الی 11:30 javabgoo5
عالی نژاد رفتاری -اخلاقی ، فرهنگی و اجتماعی شنبه تا پنج شنبه از ساعت 11:30 الی 13 javabgoo6

RSS Feed
درباره جوابگو
on ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ساعت۲۳:۲۱

بسم الله الرحمن الرحيم

مرکز جوابگو ، با هدف جوابگویی دینی و تخصصی راه اندازی گردیده است که با بهره گیری از اساتید و فضلای حوزه و دانشگاه در ده گروه تخصصی پرسش‌های مخاطبان جواب می دهد .

مركز جوابگو با رویکرد میان رشته ای مزیتی یافته است که در درازمدت بتواند تمامی سئوالات مخاطبان را از دو جنبه عمومی مبتنی بر منابع اصیل اسلامی و جنبه تخصصی بر پایه آموزه های اسلامی جواب دهد

برای تحقق این هدف ده گروه تخصصی شکل گرفته است که هرکدام در حوزه تخصصی و دینی چوابگوی سئوال مخاطبان است این ده گروه عبارتند از :

1- قرآن و حديث ؛( علوم قرآنی ، تفسیر، علوم حدیث، تفسیر حدیث، ...)

2- اعتقادات و کلام ؛( هستی شناسی ، خداشناسی ، معرفت شناسی، راهنما شناسی و ....)

3- فقه و احكام ؛( احکام فردی ، فقه و اجتماع، فقه و فرهنگ ، فقه و اقتصاد ، فقه و سیاست و فقه و نشاط ، .... )

4- اخلاق ؛( اخلاق فردی ، اخلاق سازمانی و اداری ، اخلاق شهروندی، اخلاق سیاسی ، اخلاق و فرهنگ ، ....)

5- تاریخ  ؛( تاریخ عمومی، تاریخ پیامبران، تاریخ ائمه ع، تاریخ تمدن، تاریخ اسلام، مباحث میان رشته ای تاریخی، ....)

6- دفاعی ؛( اسلام و دفاع، جنگ و دفاع نرم، مباحث دفاع مقدس، ...)

7- سیاسی ؛(اندیشه سیاسی، دین و سیاست، احزاب و جریانات، وقایع و عبرت های سیاسی، روابط بین ملتها ...)

8- عرفان و تصوف

9- مشاوره؛( فردی، خانواده، تحصیلی، جوانان، ازدواج، آسیب شناسی، رسانه های جدید)

10- سبک زندگی و تمدن نوین اسلامی؛ ( سیره نبوی و ائمه طاهرین ع ، مباحث جدید در سبک زندگی و تمدن اسلامی ،...)

هر یک از گروه‌های ده‌گانه، متشکل از مدیر ، ناظر علمی  و تعدادی محقق می باشد.

شیوه جوابگویی به شکل  جوابگویی اینترنتی می باشد سئوالات توسط مخاطبان  در صفحه ارسال سئوال ثبت می گردد و بعد از ارجاع به کارشناسان جوابگو ، و تهیه پاسخ ، با تایید ناظر علمی گروه به فرد سئوال کننده ارسال می شود .

برای دسترسی سریع و آسان مخاطبان تلاش می شود جوابگویی پیامکی و جوابگویی زنده از طریق ارتباط ( گفتگو ) در صفحه سایت و جوابگویی زنده تلفنی که از اهداف این مرکز است راه اندازی گردد .

پیش بینی می شود در چشم انداز آینده مرکز  سئوال و جواب های منتشر شده در سایت در قالب کتاب‌ و سایر آثار مکتوب و نرم افزار  تدوین و در اختیار مخاطبان  قرار گیرد

این مرکز ؛ گسترش ابزار های ارتباطی و سرعت عمل  در جوابگویی به سئوالات مخاطبان، به هنگام بودن جواب ها ، حضور به موقع و آمادگی در عرصه  دینی و فرهنگی ،  فعالیت بیشتر در عرصه جوابگویی در فضای مجازی را مهمترین وظیفه خود می داند و برای انجام بهینه این وظایف از مخاطبان عزیز و کارشناسان خبره دانشگاه و حوزه یاری می طلبد و از دریافت هرگونه  طرح و پیشنهاد و انتقاد استقبال می‌کند.

نظر (1)
سميرا فرهادي سرتنگي
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ساعت۱۳:۳۹
باسلام.من به مدت دو ساله باپسر عمه ام رابطه تلفني دارم اين رابطه برمبناي ازدواج شكل گرفت به مرحله خواستگاري هم رسيد وبا مخالفت خانواده من روبه رو شديم. بعد تقريبايك سال رابطه خيلي به هم وابسته شديم ولي با اين وجود من چندين بارازش خواهش كردم دوستانه تمومش كنيم
ولي نتونستيم . دلايل خانواده ام هم منطقي هستن چون ب مدت 6سال مصرف مواد داشته 4ماه سر يك چك زندان رفته دوسال دانشگاه يزد مكانيك ميخونده ومدركي نداره ميگه بدهي دارم. خدا ميدونه كه زماني كه ي سال ترك بود و درگير زندان ودست از سرم برنميداشت به نيت كمك واميدو انگيزه ك بتونم ازاين زندگي نجاتش بدم همراهش شدم خدايش تو يك سال چنان اعتباري كسب كرد وضع ماليش هم در حد خريد يك زمين تو شهر خودمون شده هميشه بهش گوشزد كردم وحق پدر ومادرش رو هرماه ميده بعد دو سال مشكل بزرگ من اعتقاداتشه كه واقعادرعذابم جوري ك خودمو گم كردم هرنصيحتي ميكنم زود قهر ميكنه باورش اينه خدابله قران بله پيرو پيغمبراش نه ي ساله قول زيارت امامرضارو داده هربار ب يه بهانه كنسلش ميكنه تورو خدا كمكم كنيد واقعا نميتونم تصميم درست بگيرم ميترسم فردا همين بشه يچالش بزرگ تو زندگيمون منتظر جوابتونم ممنون.
ارسال یک نظر جدید

نام کامل :